Túrakajakok bérlése kedvező feltételekkel!

Ugyan itt a nyár vége, és kezdődik az ősz, még mindig elég jó az idő ahhoz, hogy egy, vagy több túrakajakot béreljünk, és elmenjünk egy szezonzáró vízitúrára. Télen ilyen jellegű kikapcsolódásra már csak korlátozottan lesz lehetőség, és akkor sem a vízen, tehát mindenképp érdemes még most, a kellemes időjárás közepette belevágni.

Akár a családdal, akár egy nagyobb, baráti társasággal indulunk vízitúrára és bérelünk túrakajakokat, illetve kenukat, garantált a kellemes szórakozás és a maradandó élmények hosszú sora. Akár sátorozással is ki lehet egészíteni a túrát, így egy kisebb nyaralás is tető alá hozható egy hosszú hétvége alatt. A különféle vízi járművek azonban drágák, és a tárolásuk is problémás, hiszen nagy és védett helyre van szükségük. Éppen emiatt érdemesebb inkább túrakajakot bérelni, mivel, ha azt csak évente egyszer használjuk, illetve még csak most próbálnánk ki magunkat egy vízitúrán, akkor lényegesen alacsonyabb költségekkel kell számolnunk.

Számos vállalkozástól bérelhetünk túrakajakot, de akár kenut is. Attól függően, hogy melyik folyón szeretnénk vízitúrázni, több céget is találhatunk, amely túrakajakok, illetve kenuk bérbeadásával foglalkozik, és mivel az árak különbözőek lehetnek, ahogy a szolgáltatás minősége is változó, érdemes az interneten tájékozódni.

Cégünk túrakajakok és kenuk bérbeadásával is foglalkozik, és túrákat is szervezünk, sőt, amennyiben szükséges, le is bonyolítjuk őket. A Tisza, a Bodrog, az Öreg Túr és a Szamos mind olyan folyók, amelyeket érdemes egy vízitúra alkalmával felkeresni, és ha hozzánk fordul, ezek bármelyikét megtekintheti! Áraink kedvezőek, túrakajakjaink és kenuink pedig folyamatosan karbantartott, kiváló állapotú eszközök, amelyekkel élmény a vízitúrázás, így mindenképp érdemes bennünket választani egy nyár végi hosszú hétvégéhez!

Amennyiben szeretne túrakajakot bérelni, és a fent említett folyók egyikére szervezne vízitúrát, illetve, ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

«