Kenubérlés a Tiszán: válassza vadonatúj kenuinkat!

A vízitúrázást sokan a kihívás miatt próbálják ki, a kíváncsiság hajtja őket, szeretnének új dolgokat kipróbálni. Ők nem rendelkeznek saját vízijárművekkel, tehát bérelt kenukkal, kajakokkal vágnak neki egy vízitúrának.

A kenubérlés a Tiszán biztonságos program akkor, ha valaki olyan járműveket bérel, amik eleget tesznek minden biztonsági előírásnak és minőségi követelménynek. Aki a mi kölcsönzőnket választja, nem fog csalódni a járműveinkben, mert a kenubérlést a Tiszán kedvező áron veheti igénybe és vadonatúj járműveket is elvihet a vízre. Természetesen minden bérlésre kínált kenu kifogástalan állapotban van és rendszeres ellenőrzésen, illetve karbantartáson esik át. Ha valaki mégis teljesen új kenukhoz ragaszkodik, akkor annak figyelmébe ajánljuk a teljesen új, négy személyes kenuinkat bérlésre.

Amennyiben idén vízitúrát tervez és nem rendelkezik saját járművel, de szeretne biztonságos kenuban evezni, válassza az általunk kínált kenubérlést a Tiszán! Mindent megtudhat rólunk és kenuinkról a megadott elérhetőségeinken!

«
»