Gondoskodjunk előre a kenubérlésről!

A vízitúra nélkülözhetetlen eszköze a kenu, hiszen – nyilvánvalóan – nehézkes lenne egy ilyen vízi jármű nélkül nekivágni az evezésnek. Nem lesz gondja azzal, hogy miben evezzen, ha már jó előre gondoskodik a kenubérlésről!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a Tiszára, a Túrra, a Bodrogra, a Szamosra, vagy a Hernádra készül egy kis evezésre, mert nálunk kedvező áron bérelhet kenukat a tervezett vízitúrához! Annyi megkötést szabunk a kenubérléssel kapcsolatban, hogy előre nem lehet lefoglalni nálunk meghatározott kenukat, hanem azokat a helyszínen, a meglévő készletből lehet kiválasztani. Több típus is szerepel a készletünkben: a túra- és az indiánkenu is, amiket három-, illetve négyszemélyes változatban is ki lehet kölcsönözni.

A sikeres nyaralás kulcsa az is, hogy milyen kenut bérel, és honnan bérli azt. Amennyiben minket választ, és előre gondoskodik a kenubérlésről, egy lépéssel közelebb kerülhet ahhoz a nyaraláshoz, amit eltervezett! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és béreljen kenut tőlünk a vízitúrához!

«
»