Blog

Mindig is szerette volna kipróbálni a kenuzást, de eddig sosem adódott megfelelő alkalom? Itt az idő! Válassza a kenukölcsönzést!

Amikor valakinek egyszer van lehetősége kipróbálni a kenuzást, olyankor általában beleszeret. Azonban ezek a lehetőségek sajnos sokszor csak rövid időre szólnak; mire belejönne az ember, már véget is ér. Ha szeretné magát egy picit hosszabb ideig próbára tenni, tökéletes lehetőség a kenukölcsönzés! Ha kenut kölcsönöz, nagyobb anyagi ráfordítás nélkül könnyen eldöntheti, hogy érdemes-e saját kenut vásárolnia, vagy csak néhány havonta bérelne inkább egyet. Természetesen a kenukölcsönzésnek hosszú távú használat esetén is megvannak az előnyei, hiszen nem nekünk kell tárolni, és a karbantartással sem kell foglalkoznunk.

Szeretne egy jót kenuzni? Kipróbálná, hogy mit tud? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a kenukölcsönzést! Minőségi, rendszeresen karbantartott kenukkal állunk rendelkezésére, melyek kedvező áron bérelhetők! Keressen bennünket elérhetőségeinken!

A vízi világ rendkívül sok embert vonz, hiszen igazi élményeket és kalandokat tartogat. Mivel ekkora az érdeklődés, az utazásszervező irodák nem győznek változatos, új vízi programokat biztosítani a vizek szerelmesei számára. Ha Ön is különleges élményeket szeretne átélni, és olyan céget keres, ahol biztosítják a vízi barangoláshoz szükséges eszközöket a kalandhoz, jó helyen jár!

Kenukölcsönzőnk célja, hogy ne csak a vizek szerelmeseit kalauzolhassa el különleges utazásokra, programokra, hanem azokat is, akik életre szóló élményre vágynak, ám másoktól függetlenül fedeznének fel ismeretlen vizeket a Tiszán. A kenukölcsönzés egyik legnagyobb előnye, hogy bárhol, akár lakatlan aranysárga homokparton is tábort tud verni, távol a civilizációtól, anélkül, hogy másokhoz kellene alkalmazkodnia.

Fedezzen fel új tájakat, és ha már kiválasztotta a helyszínt, válasza a kenukölcsönzés lehetőségét, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

Nyári programot tervez, olyat, ami mindenképpen vízparthoz, vízhez közeli kalandok ígér? Szeretne egy kicsit kimozdulni a komfortzónájából, és aktív kikapcsolódásban részt venni? Ahelyett, hogy a parton napozik, ugyanazokon a programokon vesz részt, legyen inkább felfedező! Ismerje meg a Túr, Öreg Túr, a Tisza, Bodrog, Hernád és a Szamos folyók vizeit!

Kajak, kenu kölcsönzéshez állunk rendelkezésére, hiszen megfelelő vízi jármű nélkül nem tud majd közlekedni. Forduljon hozzánk bizalommal, és kölcsönözzön kajakot, kenut vízitúrához, vágjon bele ezeknek a csodás tájaknak a felfedezésébe! A magyarországi folyók csupa meglepetést és gyönyörűséget tartogatnak a hobbi természetrajongók számára, az amatőr madármegfigyelők, természetfotósok vagy csak a békére és nyugalomra vágyók is megtalálják itt a számításaikat! A folyón evezve nem kell attól tartani, hogy turista seregletbe botlik az ember, csak mi vagyunk, a víz és köröskörül a természet.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink valamelyikén, válassza a kajak, kenu kölcsönzést nyaralásához, és töltsön el néhány békés, kalandos napot!

Hazánk sok gyönyörű tájjal rendelkezik, ám a Tisza mégis mindig kiemelt helyet foglal el az emberek szívében. Egyedülálló élővilág, csodás partszakaszok jellemzik, minden évszakban más és más arcát mutatja. Egyszer maga a nyugalom, máskor meg, mint ahogy Petőfi is megírta: „Mint az őrült, ki letépte láncát, Vágtatott a Tisza a rónán át”. Érdemes kirándulni, akár gyalogosan is, vagy biciklivel, de aki teheti, a legjobb, ha kajakkal fedezi fel második leghosszabb folyónkat.

Természetesen, ha valaki csak évi pár alkalommal szeretné a kajakozás örömeit élvezni, nem érdemes megvásárolnia a szükséges felszerelést. Ilyen esetben a legjobb választás a kajak kölcsönzés! Bérelhető kajakkal bejárhatja a Tisza legszebb szakaszait, a saját tempójában, akár meg-megállva, néha strandolni, vagy épp horgászni egyet. Egy ilyen kaland életre szóló élmény marad az egész társaságnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ráadásul a kajak kölcsönzésnek köszönhetően anyagilag sem megterhelő program.

Szeretné felfedezni a Tiszát? Keressen fel minket bizalommal kajak kölcsönzéssel kapcsolatban!

Amikor nyaralni megyünk, azt szeretnénk, ha minden tökéletes lenne. Nem azért hagyjuk magunk mögött a munkát, a hétköznapokat, hogy még kikapcsolódás közben is problémák megoldásával kelljen törődnünk. Körültekintő felkészüléssel lehetséges minimalizálni azoknak a tényezőknek a számát, amik elronthatják a mulatságot.

Vízitúrázni indul? A vízitúra legfontosabb eleme a vízi jármű, amivel bejárhatjuk a hazai folyókat. Sok bosszúságot okozhat, ha a kenu vagy kajak nem megbízható. Tiszai kenuzáshoz béreljen olyan vízi járművet, amire számíthat a vízitútra teljes ideje alatt! Segítünk az igényeinek megfelelő kenu bérlésében. Fontos, hogy megfelelő nagyságú és könnyen kezelhető legyen.

Forduljon hozzánk bizalommal és béreljen kenut a Tiszára, mielőtt útnak indul! Amennyiben a mi szolgáltatásainkat és kenuinkat választja, nem kell azon aggódnia, hogy mikor fog nehézségekbe ütközni a kirándulás! Nem csupán nagy választékban kínálunk kenukat, de kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy vízi járműveink mindig kifogástalan állapotban legyenek. Természetesen az élmény is fontos, ezért arra is törekszünk, hogy a tiszai vízitúrák változatosak, élménydúsak legyenek és mindenki megtalálja bennük, amit keres!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön kenu bérlésünkről tiszai vízi túrákhoz!

Manapság is igen kedveltek az olyan vízi programok, mint amilyen egy kenus Tisza-túra. Ha valaki a szokásosnál aktívabb kikapcsolódásra vágyik, és inkább próbára tenné az állóképességét, mintsem a parton süttesse magát, akkor az evezést neki találták ki! A Tisza-túrához az elhatározáson túl mindenekelőtt szükség van egy megbízható vízi járműre is!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat tiszai kenubérléshez! Garantáljuk, hogy sem a szolgáltatásainkban, sem pedig a kenuinkban nem fog csalódni! A minőségi kenuk mellé megfizethető árakat és széles választékot is kínálunk. Nálunk megtalálja azt a kenut, ami megfelel az igényeinek! Ügyelünk arra is, hogy a kiválasztott kenuk mindig tökéletes állapotban kerüljenek a bérlőkhöz, és ne csak tiszták, de biztonságosak is legyenek.

3, vagy 4 személyes kenuk bérlésére van lehetőség, az utóbbiak ráadásul vadonatúj modellek, amiket érdemes kipróbálni a Tiszán is!

Amennyiben tiszai kenubérlést tervez, és szeretne a vízi túrán kényelmes, jól kormányozható, biztonságos kenuban evezni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és foglaljon időpontot!

A Tisza, a Túr, a Bodrog, az Öreg Túr, a Hernád, vagy a Szamos meghódítását tervezi? Egy feledhetetlen kajaktúrán könnyen megteheti! A legtöbben társaságban, családdal, barátokkal, szervezett túrán vágnak neki a magyar folyóknak, és vízitúrán élvezik az aktív nyaralást! De miért ne lehetne magányosan lecsorogni a folyókon, és egyedül átadni magunkat a természet csendjének és pompázatos szépségének?

Keressen minket bizalommal és béreljen kajakot egyszemélyes túrákhoz is! Képzelje el, ahogyan bérelt kajakján végig kalandozza az ország káprázatos vidékeit, csak Ön, a csend és a folyó! Nincs zaj, nincs tömeg, nyugodtan elmélkedhet, vagy csak evezhet órákon át anélkül, hogy bárkivel találkozna. Ugye mámorítóan hangzik? Szakadjon ki napokra, vagy akár hetekre a megszokott körforgásból, kajakozzon a Bodrogon, a Tiszán vagy a Szamoson, és meglátja, új emberként fog kiszállni a kajakból a túra végén!

A tervezett túrához béreljen kajakot tőlünk! Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!