Blog

Mindig is szerette volna kipróbálni a kenuzást, de eddig sosem adódott megfelelő alkalom? Itt az idő! Válassza a kenukölcsönzést!

Amikor valakinek egyszer van lehetősége kipróbálni a kenuzást, olyankor általában beleszeret. Azonban ezek a lehetőségek sajnos sokszor csak rövid időre szólnak; mire belejönne az ember, már véget is ér. Ha szeretné magát egy picit hosszabb ideig próbára tenni, tökéletes lehetőség a kenukölcsönzés! Ha kenut kölcsönöz, nagyobb anyagi ráfordítás nélkül könnyen eldöntheti, hogy érdemes-e saját kenut vásárolnia, vagy csak néhány havonta bérelne inkább egyet. Természetesen a kenukölcsönzésnek hosszú távú használat esetén is megvannak az előnyei, hiszen nem nekünk kell tárolni, és a karbantartással sem kell foglalkoznunk.

Szeretne egy jót kenuzni? Kipróbálná, hogy mit tud? Forduljon hozzánk bizalommal, és válassza a kenukölcsönzést! Minőségi, rendszeresen karbantartott kenukkal állunk rendelkezésére, melyek kedvező áron bérelhetők! Keressen bennünket elérhetőségeinken!

A vízi világ rendkívül sok embert vonz, hiszen igazi élményeket és kalandokat tartogat. Mivel ekkora az érdeklődés, az utazásszervező irodák nem győznek változatos, új vízi programokat biztosítani a vizek szerelmesei számára. Ha Ön is különleges élményeket szeretne átélni, és olyan céget keres, ahol biztosítják a vízi barangoláshoz szükséges eszközöket a kalandhoz, jó helyen jár!

Kenukölcsönzőnk célja, hogy ne csak a vizek szerelmeseit kalauzolhassa el különleges utazásokra, programokra, hanem azokat is, akik életre szóló élményre vágynak, ám másoktól függetlenül fedeznének fel ismeretlen vizeket a Tiszán. A kenukölcsönzés egyik legnagyobb előnye, hogy bárhol, akár lakatlan aranysárga homokparton is tábort tud verni, távol a civilizációtól, anélkül, hogy másokhoz kellene alkalmazkodnia.

Fedezzen fel új tájakat, és ha már kiválasztotta a helyszínt, válasza a kenukölcsönzés lehetőségét, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot!

A vízitúra nélkülözhetetlen eszköze a kenu, hiszen – nyilvánvalóan – nehézkes lenne egy ilyen vízi jármű nélkül nekivágni az evezésnek. Nem lesz gondja azzal, hogy miben evezzen, ha már jó előre gondoskodik a kenubérlésről!

Forduljon hozzánk bizalommal, ha a Tiszára, a Túrra, a Bodrogra, a Szamosra, vagy a Hernádra készül egy kis evezésre, mert nálunk kedvező áron bérelhet kenukat a tervezett vízitúrához! Annyi megkötést szabunk a kenubérléssel kapcsolatban, hogy előre nem lehet lefoglalni nálunk meghatározott kenukat, hanem azokat a helyszínen, a meglévő készletből lehet kiválasztani. Több típus is szerepel a készletünkben: a túra- és az indiánkenu is, amiket három-, illetve négyszemélyes változatban is ki lehet kölcsönözni.

A sikeres nyaralás kulcsa az is, hogy milyen kenut bérel, és honnan bérli azt. Amennyiben minket választ, és előre gondoskodik a kenubérlésről, egy lépéssel közelebb kerülhet ahhoz a nyaraláshoz, amit eltervezett! Lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink egyikén, és béreljen kenut tőlünk a vízitúrához!

Nyári programot tervez, olyat, ami mindenképpen vízparthoz, vízhez közeli kalandok ígér? Szeretne egy kicsit kimozdulni a komfortzónájából, és aktív kikapcsolódásban részt venni? Ahelyett, hogy a parton napozik, ugyanazokon a programokon vesz részt, legyen inkább felfedező! Ismerje meg a Túr, Öreg Túr, a Tisza, Bodrog, Hernád és a Szamos folyók vizeit!

Kajak, kenu kölcsönzéshez állunk rendelkezésére, hiszen megfelelő vízi jármű nélkül nem tud majd közlekedni. Forduljon hozzánk bizalommal, és kölcsönözzön kajakot, kenut vízitúrához, vágjon bele ezeknek a csodás tájaknak a felfedezésébe! A magyarországi folyók csupa meglepetést és gyönyörűséget tartogatnak a hobbi természetrajongók számára, az amatőr madármegfigyelők, természetfotósok vagy csak a békére és nyugalomra vágyók is megtalálják itt a számításaikat! A folyón evezve nem kell attól tartani, hogy turista seregletbe botlik az ember, csak mi vagyunk, a víz és köröskörül a természet.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink valamelyikén, válassza a kajak, kenu kölcsönzést nyaralásához, és töltsön el néhány békés, kalandos napot!

Hazánk sok gyönyörű tájjal rendelkezik, ám a Tisza mégis mindig kiemelt helyet foglal el az emberek szívében. Egyedülálló élővilág, csodás partszakaszok jellemzik, minden évszakban más és más arcát mutatja. Egyszer maga a nyugalom, máskor meg, mint ahogy Petőfi is megírta: „Mint az őrült, ki letépte láncát, Vágtatott a Tisza a rónán át”. Érdemes kirándulni, akár gyalogosan is, vagy biciklivel, de aki teheti, a legjobb, ha kajakkal fedezi fel második leghosszabb folyónkat.

Természetesen, ha valaki csak évi pár alkalommal szeretné a kajakozás örömeit élvezni, nem érdemes megvásárolnia a szükséges felszerelést. Ilyen esetben a legjobb választás a kajak kölcsönzés! Bérelhető kajakkal bejárhatja a Tisza legszebb szakaszait, a saját tempójában, akár meg-megállva, néha strandolni, vagy épp horgászni egyet. Egy ilyen kaland életre szóló élmény marad az egész társaságnak, kicsiknek és nagyoknak egyaránt, ráadásul a kajak kölcsönzésnek köszönhetően anyagilag sem megterhelő program.

Szeretné felfedezni a Tiszát? Keressen fel minket bizalommal kajak kölcsönzéssel kapcsolatban!

Amikor nyaralni megyünk, azt szeretnénk, ha minden tökéletes lenne. Nem azért hagyjuk magunk mögött a munkát, a hétköznapokat, hogy még kikapcsolódás közben is problémák megoldásával kelljen törődnünk. Körültekintő felkészüléssel lehetséges minimalizálni azoknak a tényezőknek a számát, amik elronthatják a mulatságot.

Vízitúrázni indul? A vízitúra legfontosabb eleme a vízi jármű, amivel bejárhatjuk a hazai folyókat. Sok bosszúságot okozhat, ha a kenu vagy kajak nem megbízható. Tiszai kenuzáshoz béreljen olyan vízi járművet, amire számíthat a vízitútra teljes ideje alatt! Segítünk az igényeinek megfelelő kenu bérlésében. Fontos, hogy megfelelő nagyságú és könnyen kezelhető legyen.

Forduljon hozzánk bizalommal és béreljen kenut a Tiszára, mielőtt útnak indul! Amennyiben a mi szolgáltatásainkat és kenuinkat választja, nem kell azon aggódnia, hogy mikor fog nehézségekbe ütközni a kirándulás! Nem csupán nagy választékban kínálunk kenukat, de kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy vízi járműveink mindig kifogástalan állapotban legyenek. Természetesen az élmény is fontos, ezért arra is törekszünk, hogy a tiszai vízitúrák változatosak, élménydúsak legyenek és mindenki megtalálja bennük, amit keres!

Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén és érdeklődjön kenu bérlésünkről tiszai vízi túrákhoz!

Idén is vízitúrát tervez nyári programként? Nincs megelégedve azzal a kajak kölcsönzővel, ahonnan eddig bérelte a vízi járműveit? Nem kell egy kölcsönző mellett kitartani, ha az nem képes a várakozásainak eleget tenni. Keressen egy olyan kajak kölcsönzőt, ami minden szempontból képes színvonalas szolgáltatásokat nyújtani!

Forduljon bizalommal hozzánk, és próbálja ki, hogy mi mit tudunk ajánlani Önnek! Kajak kölcsönzőnk többféle típusú kajakot és kenut is karbantart, amiket kölcsönzésre kínál. Ezek természetesen lehetnek 1-2-3-4 személyesek, így minden túrázó eldöntheti, melyik a legjobb választás számára. A kajakok és a kenuk mellé olyan extrákat is kínálunk a kirándulóknak, mint amilyen a bogrács, a mentőmellények, de akár kerékpárokat is bérelhet vagy pedig megóvhatja holmijait bérelt műanyag hordóban.

Kedvező feltételeket és baráti árakat kínálunk mindazoknak, akik a nyarukat egy izgalmas vízitúrán képzelik el, és szeretnének ehhez biztonságos felszerelést, vízi járműveket beszerezni. Lépjen kapcsolatba kajak kölcsönzőnkkel elérhetőségeink valamelyikén, és foglaljon már most!

Aki nyáron a vízparton képzeli el a szabadidejét, az sokféle programon részt vehet. Az úszás, vízi biciklizés mellett vannak még lehetőségek: az aktív, sportosabb kikapcsolódás iránt érdeklődők a kajakozást, kenuzást se hagyják ki a listáról! Nem kell hozzá más, csak egy megtervezett útvonal és megfelelő felszerelés. Amennyiben hasonló tervei vannak, forduljon hozzánk bizalommal kajakbérléssel kapcsolatban! Cégünk a kajakbérlést egész nyáron biztosítja, hiszen ez az időszak jelenti a főszezont ebben a vízi sportban.

Minden ügyfelünk számára biztosítjuk a megbízható, karbantartott, minőségi kajakokat, igény szerint akár felszereléssel is. Egész nyáron kereshet minket, ha kedvező áron szeretne kajakot bérelni, és egy olyan cég szolgáltatásaira bízni magát, ami már több éve segíti a vízitúrázókat.

Számíthat ránk, akár egyénileg, vagy csoportosan, előre tervezett, vagy spontán vízi túrára indul. Tájékozódjon a részletekkel kapcsolatban megadott elérhetőségeinken!

A tavaszi időszak és a közelgő nyár kedvez a rövidebb, hosszabb távú vízitúráknak. Sok ember majdnem minden évben részt vesz ezeken a programokon, azonban a részvételhez mindenképp szükség van kenura. Azok, akik gyakran mennek vízitúrára, elgondolkodnak azon, hogy érdemes lenne-e vízi járművet vásárolniuk, azonban még ebben az esetben is ideálisabb, ha a résztvevők inkább a kenubérlés mellett döntenek.

Ahhoz, hogy a megvásárolt vízi jármű hosszú éveken át kiszolgálja tulajdonosát, minden egyes túra előtt gondoskodni kell a kenu szakszerű előkészítéséről. Erre nem mindenki tud kellő időt rászánni, ráadásul sokaknak nem állnak rendelkezésre azok az eszközök, amikkel könnyedén kivitelezni lehetne megfelelő karbantartást. Ezzel szemben, ha a túrázó kenut bérel, olyan járművel indulhat el a kirándulásra, ami szakszerűen elő van készítve. A kölcsönzés árában benne van a karbantartáshoz felhasznált eszközök, anyagok díja is, tehát semmilyen plusz váratlan költség sem merül fel a későbbiekben.

Készüljön fel Ön is kényelmesen a vízitúrára, válassza ehhez a kenubérlést! A szolgáltatás igénybevételéhez keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Manapság is igen kedveltek az olyan vízi programok, mint amilyen egy kenus Tisza-túra. Ha valaki a szokásosnál aktívabb kikapcsolódásra vágyik, és inkább próbára tenné az állóképességét, mintsem a parton süttesse magát, akkor az evezést neki találták ki! A Tisza-túrához az elhatározáson túl mindenekelőtt szükség van egy megbízható vízi járműre is!

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat tiszai kenubérléshez! Garantáljuk, hogy sem a szolgáltatásainkban, sem pedig a kenuinkban nem fog csalódni! A minőségi kenuk mellé megfizethető árakat és széles választékot is kínálunk. Nálunk megtalálja azt a kenut, ami megfelel az igényeinek! Ügyelünk arra is, hogy a kiválasztott kenuk mindig tökéletes állapotban kerüljenek a bérlőkhöz, és ne csak tiszták, de biztonságosak is legyenek.

3, vagy 4 személyes kenuk bérlésére van lehetőség, az utóbbiak ráadásul vadonatúj modellek, amiket érdemes kipróbálni a Tiszán is!

Amennyiben tiszai kenubérlést tervez, és szeretne a vízi túrán kényelmes, jól kormányozható, biztonságos kenuban evezni, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken, és foglaljon időpontot!

A Tisza, a Túr, a Bodrog, az Öreg Túr, a Hernád, vagy a Szamos meghódítását tervezi? Egy feledhetetlen kajaktúrán könnyen megteheti! A legtöbben társaságban, családdal, barátokkal, szervezett túrán vágnak neki a magyar folyóknak, és vízitúrán élvezik az aktív nyaralást! De miért ne lehetne magányosan lecsorogni a folyókon, és egyedül átadni magunkat a természet csendjének és pompázatos szépségének?

Keressen minket bizalommal és béreljen kajakot egyszemélyes túrákhoz is! Képzelje el, ahogyan bérelt kajakján végig kalandozza az ország káprázatos vidékeit, csak Ön, a csend és a folyó! Nincs zaj, nincs tömeg, nyugodtan elmélkedhet, vagy csak evezhet órákon át anélkül, hogy bárkivel találkozna. Ugye mámorítóan hangzik? Szakadjon ki napokra, vagy akár hetekre a megszokott körforgásból, kajakozzon a Bodrogon, a Tiszán vagy a Szamoson, és meglátja, új emberként fog kiszállni a kajakból a túra végén!

A tervezett túrához béreljen kajakot tőlünk! Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!